Lopper og Sang

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 26/05/2024
10:00

Placering
Gevninge Kirke


Søndag 26. maj kl. 10.00-13.00 bydes børnefamilier velkommen til sang og musik i Gevninge kirke og loppemarked i sognehuset.
Program for dagen:
Kl. 10.00-13.00               Loppemarked med børnetøj og legetøj i Sognehuset,    Kirke Allé 3, Gevninge*
Kl. 10.00-10.45               Rytmik i kirken for børn op til 2 år og deres voksne.                                                           Vi skal synge, lave fagter, danse og vugge med de mindste.
Kl. 11.00-11.45               Rytmik i kirken for børn ca. 2-5 år.                                                                                   Leg, bevægelse, sang og musik for de lidt større børn og deres forældre.
Rytmik i kirken er v/ organist og babysalmesangsunderviser Tine Lorenzen*
Ønsker man at sælge sit brugte børnetøj og legetøj, kan du gratis booke en ”standplads”. (Kirken sørger for et bord og en stol til standen – medbring max 1 tøjstativ selv).
Der er først til mølle til stand-pladserne – henvend dig til sognepræsten Henriette B W Andersen på mail: hta@km.dk for at booke en stand senest 21. maj.
Når dagen er gået, kan du donere det legetøj/tøj, du ikke fik solgt, til en lokal genbrugsbutik, hvis du ikke ønsker at tage det med hjem igen, og således går tøjet/legetøjet til et godt formål ude i verden.
Så tag babyer og børn med til en hyggelig dag – hvor du både kan købe/sælge brugt børnetøj og legetøj og opleve rytmik i kirken med Tine.

Vi glæder os til at se dig/jer
Tine og Henriette