Besøg af duo’en “Me and Maria” i Gevninge Kirke

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 24/04/2022
15:00

Placering
Gevninge KirkeSmuk dansk musik 

Kom med til en stemningsfuld eftermiddag i Gevninge Kirke og nyd smukke danske tekster og melodier med pladeaktuelle ME AND MARIA.

De to musikere, Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg, komponerer blide, melankolske og rolige danske sange. Musikken udføres med stor indlevelse og hjertevarme til koncerter, og fremstår lyrisk og ubesværet.

Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark”, CPH:DOX og DR1, hvor de har optrådt live med deres musik og talt om mental sundhed, et emne, der ligger dem meget på hjerte.

Trods nedlukning har tingene ikke stået stille for ME AND MARIA. I 2021 har de oplevet yderligere succes med deres albums “Lige nu og her” og “Ud af ingenting”

Deres musik er blevet omtalt både i TV2, Dagbladet Information, Familie Journal og SINDbladet.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente musik med masser af nærvær og indlevelse.   Det er gratis at deltage.