Koncert med Ida Riegels og Lars Hannibal i Gevninge Kirke

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 05/08/2020
19:00

Placering
Gevninge Kirke


Cellisten Ida Riegels turnerer igen i år rundt på cykel i sommerlandet, hvor hun giver koncert undervejs på ruten. I år cykler hun på tandem, og når kun kommer hos os, har hun Lars Hannibal med som tandemmakker. I kirken er han med på guitar.  Det bliver en fuldstændig forrygende aften 😳. Der er gratis adgang.
Vi har fået mulighed for at cykle med de to musikanter det sidste stykke frem til Gevninge Kirke, og planen er nu klar!
Vi mødes ved Lejre Museum, Orehøjvej 4B, Gl. Lejre, 4320 Lejre  – vi mødes kl. 17:50 ved museet. Med musikanterne i front kører vi således i adstadigt tempo mod Gevninge Kirke, hvor vi er klar i god tid før koncerten begynder kl. 19:00.
TILMELDING: Det er helt nødvendigt at tilmelde sig dette arrangement – pga. coronatiden – hvor der er begrænsninger på, hvor mange der må sidde i kirken. Så her gælder altså først til mølle princippet og der skal tilmelding til hvadenten du starten arrangementet ved Lejre Museum på cyklen eller du møder direkte op ved Gevninge Kirke. – Det er trist, at vi har Corona – men vi må håndtere det fornuftigt og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

TILMELDING TIL METTE PÅ:  mette@havemette.dk 

             

Ida Riegels på tandem i Salling.                    Lars Hannibal  og Ida Riegels

Ida Riegels turnerer i hele landet med sin cello og kommer frem på tandem. På billedet herover er hun fanget på vej fra koncert i Rybjerg Kirke i Salling med retning mod Mors. Heldigvis er celloen i en skrap rød farve ligesom tørklædet, det giver blikfang og synlighed for bilisterne. Kig på billedet, der er kun afsat 5 cm asfalt til cyklisterne!🙃

Sidste år i maj kom Ida Ida Riegels cyklende til os i Kornerup Kirke med sin selvbyggede cello på ryggen. Det blev den skønneste aften i en fyldt kirke. I februar dette år modtog Ida Riegels Danmarks Radio’s P2 ildsjæle-pris for at have bragt den klassiske musik ud i hver en afkrog af Danmark på sin helt særlige måde!