Frokostmøde: 1000 km på hesteryg gennem Mongoliet

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 14/09/2018
10:30

Placering
Sognehuset i Herslev


Kom og hør John Munro fra Ledreborg slot fortælle om “The Mongol Derby”, som han deltog i for nogle år siden. Derbyet er verdens hårdeste og længste hestevæddeløb.  Deltagerne rider i Djengis Khans legendariske land. Hvert år deltager 40 professionelle ryttere og entusiastiske amatørryttere. De skal beherske overlevelsesinstinkt, have gode heste- og rideegenskaber samt kunne leve under meget simple forhold hos deres værter, lokalbefolkningen, som de bor, lever og spiser hos undervejs på turen gennem Mongoliet. Rytterne rider på halvvilde og ikke altid tæmmede mongolske heste. Hver rytter skal for at deltage på forhånd have indsamlet 1000 dollars til velgørenhed med formålet at redde verden.
Kom og hør om John Munro’s fantastiske, til tider vanvittige og ikke mindst uforglemmelige oplevelser gennem ord og billeder fra turen.

Frokostmøderne holdes altid i Menighedshuset lige bag Herslev Kirke. Det er de tre kirker Herslev, Gevninge og Kornerup der står bag.
Selve programmet for møderne har en fast skabelon: Vi indleder med at synge fra højskolesangbogen og har kirkens organist Agnes Malm Nielsen med ved klaveret.
Derefter følger fredagens foredrag frem til frokosttid, hvor der er smørrebrød og øl/vand. Efter frokosten synger vi igen fra højskolesangbogen, og præsten giver en aktuel orientering.

Tilmelding: Det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til borddækning og bestilling af smørrebrød. Tilmelding kan ske til mail: mette@havemette.dk. eller på mobil/sms: 23303413 i god tid før mødet.
Deltagerbetaling: er ikke endelig fastlagt, men ligger i størrelsesordenen 20-30 kr.