Orienteringsmøde vedr. valg til menighedsrådet 15. september

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 18/08/2020
19:00

Placering
Gevninge Beboerhus


Kirkeministeriet og menighedsrådene har i fællesskab besluttet, at der forud for efterårets menighedsrådsvalg skal afholdes et orienteringsmøde rundt om i sognene. Pga corona-krisen er dette møde rykket frem i kalenderen fra 12. maj til 9. juni, og nu senest har menighedsrådene fået frist frem til 21. august for afholdelse af mødet.
Gevninge-Kornerup menighedsråd har besluttet at afholde orienteringsmødet tirsdag d. 18. august kl. 19.00 i Beboerhuset i Gevninge.
Det er håbet, at mange har lyst til at møde frem og få information fra det siddende menighedsråd om arbejdet i rådet. Forhåbentlig er der mange, der har lyst til at blive orienteret om, hvad et menighedsråd har af opgaver. Forhåbentlig giver det efterfølgende nogen lyst til at være en aktiv del af dette og stille op som kandidat til rådet. Der er brug for flere aktive kræfter i Gevninge-Kornerup menighedsråd.

Menighedsrådsvalget afholdes 15. september. Det valgte menighedsråd sidder i en 4-årig periode fra første søndag i advent 2020 til 2024.