Julekoncert i Gevninge Kirke med Sandra Elsfort & Søren Sebber

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 07/12/2022
19:00

Placering
Gevninge Kirke


Søren Sebber er en rutineret herre, der trods sine kun 56 år allerede har afholdt 40 års jubilæum i musik-branchen. Multi-instrumentalist og sanger og komponist, Kapelmester hos forskelllige folk som Amin Jensen, Annette Heick, Niels Olsen, Michael Carøe, Fællessang på Charlie og en af pianisterne i DR’s “Hit med Sangen “ og meget mere. Af internationale navne har Søren bl.a backet Sir Cliff Richard og Kris Kristofferson.

Sandra Elsfort er fra Musical-akademiet i Fredericia og har haft mange forskellige roller på teatre .Senest i  succesen “Into the Woods “ i Glassalen i Tivoli.Sandra har den lækre høje klang og spændvidde i hendes stemme der muliggør svære numre som f.eks fra My Fair Lady men samtidigt også pop a la Lady Gaga (Shallow). 

Det er netop en blandet buket, Sandra og Søren serverer 7.december i Gevninge Kirke og selvsagt også nogle dejlige julesange.

Der er gratis adgang til arrangementet. Der vil være mulighed for at støtte kirkens indsamling til årets julekurve, som gives til økonomisk trængte familier i Gevninge og Kornerup sogne.