Frokostmøde: En formiddag i visekunstens tegn

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 08/03/2019
10:30

Placering
Sognehuset i Herslev


Ved frokostmødet den 8. marts kommer sognepræst i Sæby-Gershøj Helene Wonsbek Rasmussen og organist ved samme kirker, Klaus Frederiksen, og spiller og fortæller med udgangspunkt i Poul Henningsens viser og sange. Og vi skal naturligvis også synge sammen.
Poesi rummer skabende kræfter. Poesi kan få os til at grine, mindes, reflektere, protestere, begejstres, drømme og meget mere. Poesi kan flytte, rykke, rokke ved det, som end ikke verdens største, stærkeste, bedste kraner kan. Poesi kan vende en stemning, sætte os i gang, motivere, vække vores kritiske sans, vores modstand. Når der sættes melodi til poesien stifter den fællesskab. Vi får fælles åndedræt, når vi synger sammen. Vi låner digterens ord, tager dem i munden, og mens vi synger dem ud, vil de også sætte sig i vores sind, forme os, præge os.

Frokostmøderne holdes altid i Menighedshuset lige bag Herslev Kirke. Det er de tre kirker Herslev, Gevninge og Kornerup der i fællesskab står bag arrangementerne.
Selve programmet for møderne har en fast skabelon: Vi indleder med at synge fra højskolesangbogen og har kirkens organist Agnes Malm Nielsen med ved klaveret. Derefter følger fredagens foredrag frem til frokosttid, hvor der er smørrebrød og øl/vand. Efter frokosten synger vi igen fra højskolesangbogen, og præsten giver en aktuel orientering.

Tilmelding: Det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til borddækning, bestilling af smørrebrød og den begrænsede plads.
Tilmelding kan ske til mail: mette@havemette.dk. eller på mobil/sms: 23303413 i god tid før mødet.
Deltagerbetaling: 30 kr. og 5 kr. oveni, hvis man ønsker øl eller sodavand til smørrebrødet.