Frokostmøde: Manden, der vil reparere verden med musik

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 12/10/2018
10:30

Placering
Sognehuset i Herslev


Kom og hør Henrik Goldschmidt, leder og stifter af det verdenskendte fredsorkester, “Middle East Peace Orchestra’. Henrik Goldschmidt er solo-oboist, kgl. kapelmusikus og rektor for Goldschmidts Akademi – en gratis musik skole på Nørrebro for muslimske, jødiske og kristne børn.
Henrik Goldschmidt gæstede sidste år i september Gevninge Kirke sammen med to af sine musikere til en fuldstændig uforglemmelig koncert, hvor hver en plads i kirken var besat.
At vi nu har fået mulighed for igen at få besøg af Henrik Goldschmidt er helt unikt.
Henrik kommer, han fortæller, han synger, han spiller og publikum synger med.

Frokostmøderne holdes altid i Menighedshuset lige bag Herslev Kirke. Det er de tre kirker Herslev, Gevninge og Kornerup der står bag.
Selve programmet for møderne har en fast skabelon: Vi indleder med at synge fra højskolesangbogen og har kirkens organist Agnes Malm Nielsen med ved klaveret.
Derefter følger fredagens foredrag frem til frokosttid, hvor der er smørrebrød og øl/vand. Efter frokosten synger vi igen fra højskolesangbogen, og præsten giver en aktuel orientering.

Tilmelding: Det er nødvendigt med tilmelding af hensyn til borddækning, bestilling af smørrebrød og i det hele taget den begrænsede plads. Tilmelding kan ske til mail: mette@havemette.dk. eller på mobil/sms: 23303413 i god tid før mødet.
Deltagerbetaling: er ikke endelig fastlagt, men ligger i størrelsesordenen 20-30 kr.