Koncert med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen i Gevninge Kirke

Indlæser kort...

Dato/Tidspunkt
Dato - 11/09/2019
19:30

Placering
Gevninge Kirke


Kom og få en oplevelse af de store denne aften, hvor Gevninge Kirke har besøg af musikere i verdensklasse.

Dorthe Zielke spiller trompet og Søren Johannsen orgel. De har spillet sammen i 20 år. Efter sigende var Kornerup Kirke det allerførste sted Søren Johannsen optrådte med orglet. Sammen har de udgivet fem CD’er med musik for trompet og orgel, de seneste tre på pladeselskabet NAXOS. En af deres cd-indspilninger er kåret som “Ugens cd” på P2.

Dorthe Zielke er uddannet med diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2000. Hun har siden fået erfaring i en lang række af både danske og udenlandske orkestre, bl.a. DR Big Bandet, Det Kgl. Kapel, DR’s Symfoniorkestre, danske militærorkestre, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Frankfurt, Mahler Chamber Orchestra og mange flere. Dorthe har spillet koncerter i næsten hele verden bl.a. Grønland, Island, Sverige, Norge, Tyskland, Schweitz, italien, Frankrig, New York, Grækenland, Singapore og Australien.
Søren Johannsen har organisteksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1992 og året efter optaget i solistklassen sammesteds. Han har bl.s. opført J.S.Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker. I 2007 blev Søren Johannsen ansat som organist og koncertsansvarlig i Christians Kirken i København.

I Gevninge Kirke vil Dorthe og Søren spille musik af J.S. Bach, G.P. Telemann, J. Haydn og Carl Nielsen.

ZielkeJohannsen1jpg 3000 4700 pixels